Dikey Geçişle Yerleşenler

Sevgili Öğrencilerimiz;

Üniversitemizi tercih ettiğinizden dolayı sizleri kutlar, öğrenim hayatınızda başarılar dileriz.

I. KAYIT İŞLEMLERİ

2017- DGS sonucunda üniversitemizin herhangi bir bölüm/programına yerleştirilen adayların kesin kayıt işlemleri aşağıda yazılı ilkeler doğrultusunda yapılacaktır.

Kayıt Tarihleri ;

1. Şahsen veya Vekaleten Kayıt (Öğrencilerimizin Iğdır Üniversitesinde Bulunan Kayıt Bürolarına Gelerek Ya Da Kanuni Vekillerini Göndererek Yapmış Olduğu Kayıt İşlemleridir. Vekaleten yapılan kayıtlarda vekalet noter onaylı olmak zorundadır. Noter onaylı vekaleti bulunmayan hiçbir adayın kaydı akraba vb. tarafından yapılamaz.) 04-10 Ekim 2017 tarihleri arasında yapılacaktır.

Kayıt İçin Gerekli Belgeler

1. Ön lisans Diploması veya Geçici Mezuniyet Belgesi aslı, (Noter onaylı belgeler kabul edilmez)
  2.  DGS sonuç belgesinin internet çıktısı,
  1.  Nüfus cüzdanının ön ve arka yüzünün fotokopisi,
  2. 4 adet vesikalık fotoğraf
  3. Askerlik görevini yapmış olanlardan durumlarını belirten belge.

NOT: Halihazırda farklı bir yükseköğretim kurumunda lisans bölümünde okuyan öğrencilerin Üniversitemize kayıt yaptırabilmesi için diğer Üniversitedeki kayıtlarını sildirmeleri gereklidir.

ÜNİVERSİTEYE GELEREK KAYIT YAPTIRACAKLAR İÇİN KAYIT YERLERİ VE TARİHLERİ

Kayıt işlemleri aşağıda yazılı yükseköğretim programlarına yerleştirilen tüm adaylar için 04-10 Ekim 2017 tarihleri arasında aşağıda belirtilen kayıt yerlerinde yapılacaktır.

KAYIT YERİ

KAYIT YAPACAK FAKÜLTE

*ZİRAAT FAKÜLTESİ

ŞEHİT BÜLENT YURTSEVEN KAMPÜSÜ