Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından organize edilen Kurs ile ilgili bilgiler:

Eğitimin Türü            : Kurs (Sertifikalı)

Son Kayıt Tarihi        : Kayıtlar 15.01.2018 tarihi mesai bitimine kadar yapılacaktır. Katılım sayısı 15 olduğu zaman eğitim başlayacaktır.

Eğitim Yeri                : Iğdır Üniversitesi Karaağaç Yerleşkesi

Eğitim süresi             : Toplam eğitim süresi 30 saattir.

Eğitim tarihi              : Kursun 16-20 Ocak 2018 tarihleri arasında yapılması planlanmaktadır.

Eğitim saatleri           : 09:00-12:00 ve 13:30-16:30 saatleri arasında olmak üzere günde 6 saat yapılacaktır.

Eğitim Ücreti             : 150 TL

Not: Kesin kayıt yaptırmak isteyenlerin Iğdır Üniversitesi, Şehit Bülent Yurtseven Yerleşkesi, Ziraat Fakültesi, İnşaat Mühendisliği Bölümü, A-11 adresine gelerek Arş. Gör. Bircan Arslannur’a ekte bulunan Kesin Kayıt Formu ve Kimlik Fotokopilerini Kurs Kayıt Ücretiyle birlikte son kayıt tarihine kadar teslim etmeleri gerekmektedir.