Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi’nde “Hz. Peygamberin Hayatı ve Evrensel Mesajlar” Adlı Seminer Düzenlendi

İlahiyat Fakültesi tarafından “Hz. Peygamberin Hayatı ve Evrensel Mesajlar” adlı seminer verildi. Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Zeki Tan, bundan sonra her hafta seminer düzenleyeceklerini, ilk seminere katılan öğretim üyeleri ve öğrencilere teşekkür etti. Sayın Tan ilk seminer konusunun Peygamber (s.a.v) efendimizin hayatı üzerine olmasının da anlamlı olduğunu ifade etti. Yrd. Doç. Dr. Musa Çetin ise Peygamber efendimizin (s.a.v)  güzel ahlakının sadece Müslümanlara değil, diğer dinlere ve insanlara da örnek teşkil ettiğini ve O’nun hayatının evrensel özelliklere sahip olduğu mesajını aktardı.