Iğdır Üniversitesi Iğdır Myo Müdürü Öğr. Gör. Dinçer Atasoy ve Yeni Atanan Personeli Rektör Alma’yı Ziyaret Etti

Iğdır Üniversitesi Iğdır MYO Müdürü Öğr. Gör. Dinçer Atasoy ve yeni atanan  personeli Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Hakkı Alma’yı makamında ziyaret etti.

Rektör Alma, Iğdır  MYO Müdürü Öğr. Gör. Dinçer Atasoy ve personelinin ziyaretinden dolayı son derece memnun olduğunu ifade etti ve yeni atanan öğretim görevlileri ve araştırma görevlilerine görevlerinde başarılar diledi.

Iğdır  MYO Müdürü Öğr. Gör. Dinçer Atasoy da, Rektör Alma’nın bilime, akademisyenlere ve öğrencilere çok değer verdiğini  ve onları çok önemsediğini  bunun da Iğdır Üniversitesi'ni daha iyi seviyelere taşıyacağını söyledi.

Ziyaret, Öğr. Gör. Dinçer Atasoy’un Rektör Alma’ya hediye takdim etmesiyle son buldu.

• Posted: 05 Aralık,2017