Iğdır Üniversitesi

Üniversitemiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazım Karabekir Kapalı Spor Salonu'nda Düzenlenen Iğdır 6. Olağan İl Kongresi'nde Konuştu

Konuşmasına tüm Iğdır'ı selamlayarak başlayan Erdoğan, "Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin, inşallah önümüzde 2019 yerel seçimlerinde ardından kasım cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi seçimlerinde bizleri bu yeni reformda, bu yeni siyaset devriminde muvaffak kılsın diyorum." ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan 6. Olağan il kongresinde Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma ile de görüşmüştür.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 yılda Iğdır'a 3,5 milyar liralık yatırım yaptıklarını bildirdi. Iğdır'da bin 274 adet yeni derslik, bin 258 kişi kapasiteli yükseköğretim yurtları ve 8 spor tesisi inşa ettiklerini hatırlattılar dedi ve konuşmasını noktaladı.

Yazdır Send to friend

Iğdır Üniversitesi