Rektör Alma İlahiyat Vizyon Programı Katılımcıları İle Bir Araya Geldi

Iğdır Üniversitesi İlahiyat Fakültesi, Tidef ve Iğdır İlim Yayma Cemiyeti tarafından ortaklaşa icra edilen İlahiyat Vizyon Programı öncesi Iğdır Üniversitesi Uygulama Otelinde program düzenlendi.

Programa, Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Tidef Genel Başkanı Mustafa Yelek, Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Ağırman, Yalova Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ebubekir Sifil, Eğitim Politikaları Daire Başkanı İhsan Erkul, STK temsilcileri ve akademisyenler katıldı.

Programda genel olarak sivil toplum kuruluşlarının önemine değinildi. Programda konuşan Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Üniversite olarak bu tür etkinliklere destek verdiğini belirterek, STK çalışmalarının üniversitemiz için önemli olduğunun vurgusunu yaparak, İlahiyat Vizyon Programının hayırlı olması temennisinde bulundu.

• Posted: 18 Aralık,2017