Iğdır Üniversitesi

Üniversitemiz

Ziraat Fakültesi’nde Haftalık Seminerler Devam Ediyor

Iğdır Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nde, her Salı ve Perşembe, 12.30 ile 13.30 saatleri arasında verilen seminer bu hafta da devam etti. Ziraat Fakültesi 2017-2018 eğitim öğretim yılı seminer programı, fakülte öğretim elemanları ve öğrencilerin katılımı ile başladı. Bu  haftaki seminere konuşmacı olarak Yrd. Doç. Dr. Mesude Figen Dönmez tarafından “Bitki Gelişimini Teşvik Eden Bakteriler (PGPR)” “Iğdır İlinde Bitkisel Ürünlerin Pazarlanmasında Yeni Bir Yaklaşım” konusunda katılımcılara bilgiler verdi.

Ziraat Fakültesi tarafından düzenlenen seminerlerle, hem öğretim üyelerinin alanlarında yaptıkları çalışmaları öğrencilerle paylaşmaları hem de öğrencilere ders dışında da bilgi aktararak onların daha donanımlı hale gelmeleri amaçlanmaktadır.

Yazdır Send to friend

Iğdır Üniversitesi