Rektör Alma, Iğdır'da 4. Kayısı Cup Tenis Turnuvası Ödül Törenine Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Iğdır'da her yıl geleneksel olarak düzenlenen, hem yerel hem de ulusal düzeyde birçok tenis severi bir araya getiren "Iğdır Kayısı Cup Tenis Turnuvası"nın ödül törenine katıldı.

Iğdır'da her yıl geleneksel olarak düzenlenen, hem yerel hem de ulusal düzeyde birçok tenis severi bir araya getiren "Iğdır Kayısı Cup Tenis Turnuvası" tamamlandı.

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bahçesindeki spor kompleksinde düzenlenen organizasyona 152 sporcu katıldı.

Çekişmeli maçlara sahne olan turnuvada dereceye giren sporculara ödüller Iğdır Valisi Ercan Turan, Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma ve protokol üyeleri tarafından verildi.

Turnuva, final müsabakalarının ardından düzenlenen ödül töreniyle tamamlandı.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 1 Temmuz 2024

Iğdır Üniversitesinde Geleneksel Lavanta Şenliği Düzenlendi!
Iğdır Üniversitesi Şehit Bülent Yurtseven Kampüsü Bal Ormanı’nda “3. Geleneksel Lavanta Şenliği” düzenlendi.