2024 Ocak Ayı Lojman Talep Beyannamesi

2024 Ocak Ayı Lojman Talep
Beyannamesi

Üniversitemizin Konut Tahsis Yönergesinin (21/01/2022 tarih ve 02 sayılı Senato Kararı) 10. maddesi uyarınca Üniversitemiz genelinde görev yapmakta olan Akademik ve İdari personellerin Konut talebine esas başvurularının en geç 12/01/2024 tarihi mesai bitimine kadar yazımız ekinde gönderilen Ek-5 Konut Tahsis Talep Beyannamesi Formu doldurularak, Konut Tahsis Komisyonu sekretarya görevini yapmakta olan İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığına göndermeleri gerekmektedir. Belirtilen süre içerisinde gönderilmeyen talepler değerlendirmeye alınmayacak olup, bu konudaki sorumluluk ilgili personel ve birimlerine ait olacaktır. Halen konut haklarından faydalanmakta olan personellerin herhangi bir başvuru yapılmasına gerek duyulmamaktadır.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 3 يناير 2024

AKADEMİK PERSONEL İLANI