Konferans - "Gazze Soykırımı Girişimi: Bir Görgü Tanığının Anlattıkları"

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi (ASBÜ) ev sahipliğinde ve Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanımız Sayın Prof. Dr. Erol ÖZVAR’ın katılımlarıyla;

Fransız Parlamentosunda düzenlenen bir etkinlikte Gazze'deki tanıklıklarını anlatmak için Paris'e giden ancak Paris havaalanında Fransa’ya girişine izin verilmeyen ve ülkeye sokulmayan Glasgow Üniversitesi’nin Filistin asıllı Rektörü Dr. Ghassan Abu Sitta, 27 Mayıs 2024 Pazartesi günü saat 10:00’da "Gazze Soykırımı Girişimi: Bir Görgü Tanığının Anlattıkları" başlıklı bir konferans vereceklerdir.

Konferans aynı zamanda ASBÜ Youtube Kanalından da canlı olarak yayınlanacaktır.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 24 مايو 2024

EGE 11. ULUSLARARASI YÜZYÜZE (Kesin) VE ONLINE KONGRELERİ VE KARMA SERGİ