Merkezi Dersliklerde 7/24 Okuma ve Ders Çalışma Salonu Açıldı

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından Şehit Bülent Yurtseven Kampüsü Merkezi Dersliklerde “7/24 Okuma ve Ders Çalışma Salonu” açılmıştır. Tüm öğrencilerimiz ders çalışmak veya kitap okumak vb. etkinlikler için salonu kullanabilirler.

Salonu Kullanım Kuralları

• Çalışma salonlarında hijyen kurallarına dikkat ediniz.
  • Çalışma salonlarında kesinlikle sessiz olunmalıdır.
  • Çalışma esnasında kullanılan materyaller (bilgisayar, tablet, cep telefonu vb.) diğer kullanıcıları rahatsız edecek şekilde kullanılmamalıdır.
  • Çalışma salonları ders çalışma amaçlı olup sohbet etme vb. durumlar için kullanılmamalıdır.
  • Çalışma salonlarına su dışında yiyecek ve içecek getirmeyiniz.
  • Çalışma Salonlarında kablosuz ağ (eduroam) hizmeti mevcuttur.
  • Kullanıcılar kendi kişisel eşyalarından sorumludur. Kaybolan ya da çalınan eşyalardan Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı kesinlikle sorumlu değildir.
  • Çalışma alanları kullanıldıktan sonra temiz bırakılmalı, çöpler çöp kutusuna atılmalıdır.

Iğdır Üniversitesi, Iğdır Üniversitesi 21 نوفمبر 2023

Kariyer Planlama ve Kariyer Merkezleri - Konferans