TÜBİTAK 2232-A ve 2232-B Uluslararası Lider/Genç Araştırmacılar 2023 yılı 2. Dönem Çağrı Duyurusu

TÜBİTAH 2232-A Uluslararası Lider Araştırmacılar ve 2232-B Uluslararası Genç Araştırmacılar Programları 2023 yılı 2. Dönem Çağrıları başvuruya açılmıştır.   Başvuru için tıklayınız.

Bu program ile;

• Yürütücüye yönelik burs,
  • Yürütücünün varsa eş veya çocuğu için aile yaşam gideri bursu,
  • Araştırma başlangıç paketi ödeneği,
  • Araştırma projesi desteği
  • Araştırma ekibinin oluşturulması desteği,
  • Araştırma projesinde yer alacak araştırmacılara verilecek PTİ,
  • Ev sahibi kurum/kuruluşa Kurum Hissesi,
  • Yürütücü ile eş ve çocukları için sağlık sigortası desteği
  • Yürütücü ile eş ve çocukları için yol desteği,
  • Mentorluk desteği sağlanır.

Iğdır Üniversitesi, Iğdır Üniversitesi 17 أكتوبر 2023

2023-2024 Bahar Dönemi Erasmus Öğrenci Öğrenim Başvuru Ilanı (Ab Program Ülkeleri Ile)