Turnitin (Originality Check) Eğitim Semineri

Üniversitemizin Değerli Mensupları,
Öğrenci ödev ve projelerinin kontrolünü sağlamak, intihalleri ve usulsüz alıntıntıları engellemek amacıyla kullanılan ve ayrıca program, makale, ödev ve benzeri çalışmaları, internet veri tabanları ve daha önce programa yüklenmiş olan dokümanlarla karşılaştırarak aralarındaki benzerlik yüzdelerini hesaplayan Turnitin İntihal Analiz Aracı için kütüphanemiz aracılığı ile düzenlenecek olan eğitime davetlisiniz. Eğitim bilgileri ve katılım linki aşağıda yer almaktadır.

Turnitin (Originality Check) Eğitim Semineri
Zoom kayıt linki: https://turnitin.zoom.us/webinar/register/WN_h46b7f5YQEiMdoNPu-uF_g#/registration

Tarih: 13 Şubat 2023 Salı

Saat: 14:45-16:15