ULUSLARARASI SÜRDÜRÜLEBİLİR TARIM KONGRESİ

01-03 Mart 2024 / Iğdır Üniversitesi, Türkiye

ULUSLARARASI SÜRDÜRÜLEBİLİR TARIM KONGRESİ

Üniversitemiz, 1-3 Mart 2024 tarihleri arasında ‘Uluslararası Sürdürülebilir Tarım Kongresi’ne ev sahipliği yapacak.
Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Nahçıvan Devlet Üniversitesi Rektörü Doç.Dr. Elbrus İsayev ve İKSAD Enstitüsü Başkanı İKSAD Enstitüsü Başkanı Dr. Mustafa Latif Emek’in onursal başkanlığında gerçekleşecek kongrenin başkanlığını ise Ziraat Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Sefa Altıkat üstlenecek.
Ulusal ve uluslararası alanda birçok bilim insanının bir araya geleceği kongrede; tarımın sürdürülebilirliği üzerine bilgi ve deneyimler paylaşılacak.
Kongreye ilişkin detaylı bilgi için: https://tr.iksadkongre.com/sustainable

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 15 يناير 2024

24. ULUSLARARASI BEYTÜLMAKDİS AKADEMİK SEMPOZYUMU