24. Dönem Iğdır Milletvekili ve 13. Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan’dan Rektör Alma’ya Ziyaret

24. Dönem Iğdır Milletvekili ve 13. Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’yı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyaret kapsamında Iğdır'ın kalkınması sürecinde Üniversitenin rolü ve potansiyeli değerlendirildi.

İki isim arasındaki görüşmede ayrıca Iğdır'ın tarım, turizm, eğitim ve teknoloji gibi sektörlerdeki potansiyellerini daha etkin bir şekilde değerlendirilmesi amacıyla uygulanabilecek iş birliği fırsatları masaya yatırıldı.

Oğan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Alma, Üniversitemizin “Katma Değeri Yüksek Tarımsal Ürünler” alanındaki ihtisas çalışmaları ve Serhat Teknopark’ta yürütülen teknolojik faaliyetler hakkında bilgiler paylaştı.

İki isim ardından Şehit Bülent Yurtseven Kampüsümüzdeki çalışmaları yerinde inceledi.

Ziyaret, başarı dilekleri ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 20 فبراير 2024

Prof. Dr. Murat Ali Karavelioğlu’ndan Rektör Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’ya Kitap Takdimi
Üniversitemiz Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Ali Karavelioğlu, geçtiğimiz haftalarda yayımlanan kitabı “Gazânâme: İslamiyetin İlk Yıllarına Dair Muhtasar Bir Gaza Tarihi” adlı kitabını Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’ya takdim etti.