"6. Doğu Anadolu Erzurum Kitap Fuarı" açıldı

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından “6. Doğu Anadolu Erzurum Kitap Fuarı" gerçekleştirilen törenle açıldı.

"6. Doğu Anadolu Erzurum Kitap Fuarı" açıldı

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından “6. Doğu Anadolu Erzurum Kitap Fuarı" törenle açıldı.

Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi'nde düzenlenen fuara 130 yayınevi ve yaklaşık 50 yazar katıldı.

Fuara Üniversitemizi temsilen Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı İbrahim Kabalak katıldı.

Fuarda çeşitli görüşmelerde bulunan Kabalak, Üniversitemiz kütüphanelerine bağış yapmak isteyen yayınevi ve kamu kurumlar ile anlaşmalar yaptı.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 22 مايو 2024

Rektör Vekili Gülşen, "Kadın Giyim Modelistlik Yardımcılığı’ Kursunun Sergi Açılışına Katıldı
Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Recep Gülşen, Üniversitemiz ve Iğdır Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle verilen "Kadın Giyim Modelistlik Yardımcılığı’ kursunun sergisinin açılışına katıldı.