8 Mart Kadınlar Günü Kapsamında Kadın Personellere Çiçek Verildi

“8 Mart Kadınlar Günü” etkinlikleri kapsamında Üniversitemizde görev yapan kadın personellere çiçek verildi. Etkinlikte ayrıca kadınların hakları, başarıları ve toplumdaki önemi vurgulanırken kadın çalışanların da değerleri bir kez daha ön plana çıkarıldı.

8 Mart Kadınlar Günü Kapsamında Kadın Personellere Çiçek Verildi

Üniversitemiz yönetimi, kadın çalışanların özverili çabalarını ve katkılarını takdir etmek amacıyla, 8 Mart Kadınlar Günü'nde bir çiçek dağıtım programı düzenledi.

Bu program kapsamında, farklı birimlerden kadın personellere, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Gülşen tarafından çiçekler sunuldu. Etkinlikte, kadınların toplumdaki rolü, eşitlik ve kadın hakları konularına da vurgu yapıldı.

Günün anlam ve önemine yönelik açıklamalarda bulunan Rektör Alma, etkinlikte yaptığı konuşmada kadınların toplumdaki kritik rolüne dikkat çekti.

Rektör Alma, "Kadınlarımızın toplumda oynadığı kilit rolü unutmamak ve değerlerini her zaman hatırlamak önemlidir. Üniversitemizdeki kadın personelin özverisi ve katkıları, kurumumuzun başarısında temel bir rol oynamaktadır. Bu nedenle, onların emeklerini ve çabalarını takdir etmek ve desteklemek bizim için son derece önemlidir." şeklinde konuştu.

Etkinlik, hatıra fotoğrafı çekimi ve başarı dilekleriyle sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 8 مارس 2024

Üniversitemizde Deprem Tatbikatı Yapıldı
Üniversitemiz Meslek Yüksek Okulu Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü tarafından “1-7 Mart Deprem Haftası” kapsamında deprem tatbikatı yapıldı.