Rektör Alma’dan NobeÜniversitemizde “Doğal Bitkilerden Kozmetik ve İlaç Sektörüne Doğru” Yürüyüş Etkinliği!

Alagöz Holding Iğdır FK Teknik Direktörü Metin Diyadin, Üniversitemiz Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

Alagöz Holding Iğdır FK Teknik Direktörü Metin Diyadin, Üniversitemiz Öğrencileriyle Bir Araya GeldiÜniversitemiz 8 Eylül Şehitleri Konferans Salonu’nda Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARMER) tarafından Alagöz Holding Iğdır FK Teknik Direktörü Metin Diyadin’in konuşmacı olarak katıldığı bir söyleşi düzenlendi. Diyadin, gençlere kariyerlerini planlarken azimli olmaları ve hedeflerine odaklanmaları konusunda önemli tavsiyelerde bulundu.

Alagöz Holding Iğdır FK Teknik Direktörü Metin Diyadin, Üniversitemiz Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

Üniversitemiz 8 Eylül Şehitleri Konferans Salonu’nda Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARMER) tarafından Alagöz Holding Iğdır FK Teknik Direktörü Metin Diyadin’in konuşmacı olarak katıldığı bir söyleşi düzenlendi. Diyadin, gençlere kariyerlerini planlarken azimli olmaları ve hedeflerine odaklanmaları konusunda önemli tavsiyelerde bulundu.

Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübünün başarılı Teknik Direktörü Metin Diyadin, Üniversitemiz öğrencileriyle keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.

KARMER Müdürü Öğr. Gör. Hakan Güngör’ün moderatörlüğünde genç sporcuların ve futbolseverlerin yoğun ilgisiyle gerçekleşen etkinlik, futbolun yanı sıra kariyer ve başarı üzerine ilham verici bir tartışmaya sahne oldu.

Konuşmasında futbol dünyasının zorluklarına ve rekabetçi yapısına dikkat çeken Diyadin, başarının sadece yetenekle değil, sıkı çalışma ve kararlılıkla mümkün olduğunu vurguladı. 

Alagöz Holding Iğdır FK'daki çalışmalarına da değinen Diyadin, Iğdırspor'u şampiyon yapmayı ve Iğdır'da güzel işler ortaya koymayı hedeflediklerini belirtti. Diyadin, öğrencileri Iğdırspor maçlarına da davet etti.

“Eğitimlerinize ve Kişisel Gelişimlerinize Odaklanın”

Söyleşi sırasında gençlerin sorularını samimi bir şekilde yanıtlayan Diyadin, onların futbol dışındaki ilgi alanlarına da değindi.

Sporun dışında da kendilerini geliştirmeleri, eğitimlerine ve kişisel gelişimlerine odaklanmaları gerektiğini vurgulayan Diyadin; disiplin, takım çalışması ve liderlik gibi konuları ele alarak gençlere önemli yaşam dersleri verdi.

Üniversitemiz öğrencileri de Diyadin'in tutkulu ve motive edici konuşmasıyla etkilendiklerini belirtirken onun tecrübelerinden ve bilgeliklerinden ilham aldıklarını ifade ettiler.

Söyleşi son olarak hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Diyadin söyleşinin ardından öğrencilerle kantinde çay içip sohbet etti. 

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 27 أكتوبر 2023
Bu gönderiyi paylaş
Tags

Rektör Alma’dan NobeÜniversitemizde “Doğal Bitkilerden Kozmetik ve İlaç Sektörüne Doğru” Yürüyüş Etkinliği!
Rektör Alma’nın “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” Mesajı
Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.