Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Orbay’dan Rektör Alma’ya Ziyaret

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Orbay, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’yı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede iki üniversite arasında hayata geçirilebilecek ortak projeler ve bilimsel çalışmalar üzerine istişare edildi.

Rektör Yardımcısı Orbay’ı Üniversitemizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Alma, üniversiteler arasındaki iletişimin güçlendirilmesi noktasındaki temennilerini bildirdi.

Prof. Dr. Orbay da Rektör Alma’ya nazik misafirperverliği için teşekkür etti.

Görüşme, karşılıklı iyi niyet dilekleri ve hediye takdiminin ardından sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 7 يونيو 2024

Üniversitemizde “Doğal Bitkilerden Kozmetik ve İlaç Sektörüne Doğru” Yürüyüş Etkinliği!
Üniversitemizin Ağrı Dağı ve Pamuk Dağı eteklerindeki bin 100 rakımlı Şehit Bülent Yurtseven Yerleşkesinde “Doğal Bitkilerden Kozmetik ve İlaç Sektörüne Doğru” mottosuyla ada çayı ve kekik toplama etkinliği düzenlendi.