Bahçeşehir Koleji Öğrencilerinden Üniversitemize Ziyaret

Iğdır Bahçeşehir Koleji öğrencileri, Üniversitemiz Şehit Bülent Yurtseven Kampüsünü gezdiler.

Bahçeşehir Koleji Öğrencilerinden Üniversitemize Ziyaret

Üniversitemiz bünyesinde bulunan birimleri ziyaret eden öğrencilere akademisyenlerimiz tarafından bilgiler verildi.

Öğrenciler kampüs gezisi kapsamında Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recep Gülşen ile de bir araya geldiler.

Öğrenciler ile bir süre sohbet eden Prof. Dr. Gülşen, Üniversitemizin vizyonu, misyonu ve eğitimdeki öncelikleri hakkında bilgiler vererek öğrencilere gelecekteki kariyer planlamaları konusunda önemli tavsiyelerde bulundu.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 5 يونيو 2024

Muradiye Kaymakamı Melih Aydoğan’dan Rektör Alma’ya Ziyaret
Muradiye Kaymakamı Melih Aydoğan, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’yı ziyaret etti.