Batı Dilleri ve Edebiyatları Bölümümüzden "Dünya Kadınlar Günü" Paneli

Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Batı Dilleri ve Edebiyatları Bölümü tarafından “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” kapsamında program düzenlendi.

Mediko Sosyal Binası 8 Eylül Şehitleri Konferans Salonu'nda düzenlenen panele, akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Moderatörlüğünü Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Asya Sakine Uçar'ın üstlendiği panelde Dr Öğr. Üyesi Zafer Şafak, Dr Öğr. Üyesi Sevda Ayva ve Dr Öğr. Üyesi Özden Dere tarafından edebiyat, sanat ve edebi teoride kadın hakları üzerine konuşmalar yapıldı.

Program, Müzikoloji Bölümü öğrencilerinin piyano resitali ile sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 9 مارس 2024

Üniversitemizde "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" Programı Düzenlendi
Üniversitemiz Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAÇUM) ile Aile ve Sosyal Hizmetleri Iğdır İl Müdürlüğü iş birliğinde “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” kapsamında program düzenlendi.