Doç. Dr. Bahri Gür’den Rektör Alma’ya Kitap Takdimi

Akademisyenlerimizden Doç. Dr. Bahri Gür, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’ya kitap takdiminde bulundu.

Doç. Dr. Bahri Gür ile Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’nın editörlüğünde hazırlanan “Nanoteknolojinin Tıp ve Mühendislik Uygulamaları” kitabı yayımlandı.

Kitapta; nanomalzemelerin temel özellikleri, sentezi ve karakterizasyon teknikleri, nanopartiküllerin tanısal tıbbi biyokimyada, tanısal radyolojide, ilaç salım sistemlerinde ve tıbbi mikrobiyolojide kullanımı, teranostik ve terapötik özellikleri, hücre ve moleküler biyolojik uygulamaları ve yüzey zenginleştirilmiş raman spektroskopisi uygulamalarında metal nano parçacıkların rolü gibi konular, alanında uzman bilim insanları tarafından etraflıca ele alındı.

Doç. Dr. Gür, 2024’ün ilk günlerinde okurlarla buluşan kitabı, Rektör Alma’ya takdim etti.

Kitabın bilim camiasına hayırlı olmasını temenni eden Rektör Alma, bölüm yazarlarına ve emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 1 فبراير 2024

Üniversitemiz Paydaşlığında ‘1. Uluslararası Bağdat Sosyal ve Beşerî Bilimler Kongresi’ Düzenleniyor!
Rimar Academy, Iğdır Üniversitesi, Mardin Artuklu Üniversitesi ve Irak’taki çeşitli üniversitelerin ortaklığıyla düzenlenen ‘1. Uluslararası Bağdat Sosyal ve Beşerî Bilimler Kongresi’nin açılış konferansı yapıldı.