Dr. Öğr. Üye Süleyman Temiz’den Rektör Alma'ya Kitap Takdimi

Üniversitemiz akademisyenlerinden Doç. Dr. Süleyman Temiz, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’ya kitap takdiminde bulundu.

Dr. Öğr. Üye Süleyman Temiz’den Rektör Alma'ya Kitap Takdimi

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette yazarı olduğu “Modern Laos Bir Milyon Fil Ülkesi’nden Günümüze” adlı kitabını Rektör Alma’ya hediye eden Doç Dr. Temiz, ardından kitap hakkında bilgi verdi.

Kitap takdiminden ötürü memnuniyetini ifade eden Rektör Alma ise konuğuna nazik ziyareti için teşekkür etti.

Ziyaret, hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 19 فبراير 2024

Üniversitemizde 4 Yıllık Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Eylem Planı Hazırlandı!
Üniversitemizde 4 yıllık (2024-2028) Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Eylem Planı kabul edildi.