Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Ateş, GZT YouTube Kanalında MOSSAD'ın Çalışma Yöntemlerini Anlattı

Üniversitemiz Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümü akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Ateş, GZT YouTube kanalına konuk olarak Özel İçerik Editörü Sinan Bakioğlu'nun sorularını yanıtladı.

Programda konuşan Ateş, İsrail Dış İstihbarat Servisi MOSSAD’ın çalışma yöntemlerini ve farklı ülkelerde nasıl yapılandığını detaylı bir şekilde anlattı.

MOSSAD'ın yapılanmasının tespit edilmesi halinde ilgili ülkelerin nasıl reaksiyon gösterdiğine de dikkat çeken Ateş, tarihte farklı istihbarat servisleri adına çift taraflı ajan olarak çalışan önemli kişilere ait örnekler vererek konunun tarihsel bağlamını ele aldı.

Ateş konuşmasının son bölümünde ise MOSSAD'ın yapılanma sürecinde kullandığı motivasyon araçlarını paylaştı.

Vatandaşların istihbarat servislerinin radarına girmemesi için yapmaları gerekenleri vurgulayan Ateş, temas halinde kamu güvenlik otoritelerine başvurmalarını belirterek konuşmasını sonlandırdı.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 3 يونيو 2024

Uçak Kabin Simülasyon (Mock-Up) Sınıfımız TRT Haber'de!
Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı öğrencilerimizin havacılık sektöründe deneyim kazanmaları amacıyla kurulan Uçak Kabin Simülasyon (Mock-Up) Sınıfımız, TRT Haber ekranına taşındı.