Dr. Öğr. Üyesi Arı’dan Rektör Alma’ya Kitap Takdimi

Üniversitemiz akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Ramazan Arı, yazarı olduğu “Vahdet-Nâme-i Hulûsî” isimli kitabı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’ya takdim etti.

Dr. Öğr. Üyesi  Arı’dan Rektör Alma’ya Kitap Takdimi

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Dr. Öğr. Üyesi Ramazan Arı, yazarı olduğu “Vahdet-Nâme-i Hulûsî” isimli kitabını Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’ya takdim ederek kitap içeriği hakkında bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Alma ise kitapların alanlarında oldukça kıymetli eserler olduklarını ifade ederek takdim için teşekkür etti.

Ziyaret, hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 14 مارس 2024

Üniversitemizde, "Milletin Sesi Mehmet Akif" Konulu Program Düzenlendi
Üniversitemizde 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü’nün 103.Yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü kapsamında "Milletin Sesi Mehmet Akif" konulu program düzenlendi.