Rektör Alma’dan NobeÜniversitemizde “Doğal Bitkilerden Kozmetik ve İlaç Sektörüne Doğru” Yürüyüş Etkinliği!

Eğitimci Yazar Ömer Akpınar, Üniversitemizde Söyleşi ve İmza Günü Düzenledi

​Iğdır Üniversitesi ve Medeniyet Akademisi'nin iş birliğiyle düzenlenen "Yazar Olmak İster misiniz?" başlıklı söyleşi ve imza günü, genç yazar adaylarını ve edebiyat tutkunlarını bir araya getirdi.

 Iğdır Üniversitesi ve Medeniyet Akademisi'nin iş birliğiyle düzenlenen "Yazar Olmak İster misiniz?" başlıklı söyleşi ve imza günü, genç yazar adaylarını ve edebiyat tutkunlarını bir araya getirdi.

Karaağaç Kampüsü Konferans Salonu'nda gerçekleşen etkinlik, yazarlık hayalleri kuran gençler için değerli bilgilerin ve deneyimlerin paylaşıldığı bir platform oldu.


Eğitimci-yazar Ömer Akpınar'ın konuşmacı olarak yer aldığı etkinlik, genç yazarlara yazarlık yolculuğunda rehberlik etmeyi amaçladı.

Akpınar, edebi eserlerin oluşturulmasındaki zorluklardan, özgün ve etkileyici yazı tekniklerine, yazarlıkta kararlılık ve tutkunun önemine kadar birçok konuda katılımcılarla tecrübelerini paylaştı.


Yazarlıkla ilgili bilinmesi gereken püf noktaların, yazı tekniklerinin ve edebi kuramların ele alındığı etkinlikte, genç yazar adayları kendi sorularını da yöneltme fırsatı buldu.

Ömer Akpınar, yazarlık serüveninde genç yazarların karşılaşabileceği zorlukları ve bu zorlukları aşmanın yollarını anlattı, yazdığı eserlerden örnekler sundu ve katılımcılar için kitaplarını imzaladı.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 9 يناير 2024
Bu gönderiyi paylaş
Tags

Rektör Alma’dan NobeÜniversitemizde “Doğal Bitkilerden Kozmetik ve İlaç Sektörüne Doğru” Yürüyüş Etkinliği!
Rektör Alma, Öğrencilerle Kütüphanede Bir Araya Geldi
Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Mediko-Sosyal binasında Fuat Sezgin Kütüphanesi’nde öğrencilerle bir araya gelerek öğrencilerin sorun ve taleplerini dinledi.