Rektör Alma’dan NobeÜniversitemizde “Doğal Bitkilerden Kozmetik ve İlaç Sektörüne Doğru” Yürüyüş Etkinliği!

Güzel Sanatlar Fakültemizde Mezuniyet Coşkusu!

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi, 2023-2024 Akademik Yılı mezuniyet töreni, yoğun bir katılımla düzenlendi.

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi, 2023-2024 Akademik Yılı mezuniyet töreni, yoğun bir katılımla düzenlendi.  

Mediko-Sosyal Binası’nda düzenlenen törene Üniversitemiz Rektör Vekili Prof. Dr. Sefa Altıkat, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Ocak, akademik ve idari personel, mezunlarımız ve aileleri katıldı.

Törende konuşan Rektör Vekili Altıkat, dört yıl boyunca çalışıp emeklerinin karşılıklarını alan öğrencilerimizin heyecanlarını paylaştıkları ifade etti.  

Konuşmasında mezunlarımıza ve velilere seslenen Prof. Dr. Altıkat, “Öğrencilerimizin aldıkları bu eğitim süreci içerisinde maddi ve manevi desteklerini onlardan esirgemeyen velilerimize teşekkür ediyorum. Dört yıl boyunca çalışıp emeklerinin karşılığını alan tüm mezunlarımızı da tebrik ediyorum. Bizler de en az sizin kadar heyecanlıyız. Bundan sonraki yaşantınızda sizlere sağlık, mutluluk ve başarı diliyorum. Yolunuz ve bahtınız açık olsun.” şeklinde konuştu.

Rektör Yardımcısı Altıkat’ın ardından konuşan Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Ocak ise mezun olan öğrencilere başarılar dileyerek "Sanat, sadece estetik bir değer taşımaz; aynı zamanda toplumun kültürel gelişimine katkı sağlar ve insanları bir araya getirir. Güzel Sanatlar Fakültemizden mezun olan öğrencilerimizin, bu değerleri yansıtarak başarılı birer sanatçı olacaklarına inancım tamdır. Sizleri, emekleriniz ve başarılarınız için tebrik ediyorum." dedi.

Açılış konuşmalarının ardından Müzikoloji Bölümü mezunlarının 4 yıllık üniversite yaşamını özetleyen bir video izletildi.

Programın ilerleyen bölümünde iste öğrencilere başarı belgeleri takdim edildi.

Tören yıl sonu sergisi ve konser programının ardından sona erdi. 




Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 22 مايو 2024
Bu gönderiyi paylaş
Tags

Rektör Alma’dan NobeÜniversitemizde “Doğal Bitkilerden Kozmetik ve İlaç Sektörüne Doğru” Yürüyüş Etkinliği!
Sağlık Bilimleri Fakültemizde Mezuniyet Töreni Düzenlendi
Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi 2023-2024 Akademik Yılı mezuniyet töreni, yoğun bir katılımla düzenlendi.