Iğdır İl Emniyet Müdürü Erden Sakarya’dan Rektör Alma’ya İade-i Ziyaret

Iğdır İl Emniyet Müdürü Erden Sakarya, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’ya iade-i ziyarette bulundu.

Iğdır İl Emniyet Müdürü Erden Sakarya’dan Rektör Alma’ya İade-i Ziyaret

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, kentteki genel durum ile üniversite ve emniyet teşkilatı arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesi için atılacak adımlar ele alındı.

Görüşmenin ardından Rektör Alma, İl Emniyet Müdürü Sakarya'nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek emniyet teşkilatı ile üniversite arasındaki iletişimin önemine vurgu yaptı.

İl Emniyet Müdürü Sakarya ise misafirperverliğinden ve ilgisinden dolayı Rektör Alma’ya teşekkürlerini iletti.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimi ve başarı dileklerinin ardından sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 23 فبراير 2024

Endonezya Türkiye Büyükelçisi Achmad Rizal Purnama'dan Rektör Alma’ya Ziyaret
Endonezya Türkiye Büyükelçisi Lalu Muhamad Iqbal, Iğdır temasları kapsamında Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’yı makamında ziyaret etti. Görüşmede, Türkiye ile Asya ülkeleri arasınd eğitim alanında yapılacak iş birliklerinin önemine dikkat çekildi.