Iğdır İl Göç İdaresi Heyetinden Rektör Alma’ya Ziyaret

Iğdır İl Göç İdaresi yetkilileri, kurumlar arası iş birliği ve diyaloğun güçlendirilmesi amacıyla Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma'yı makamında ziyaret etti.

Iğdır İl Göç İdaresi Heyetinden Rektör Alma’ya Ziyaret

Göç konularındaki ortak çalışma ve projelerin ele alındığı görüşme kapsamında ayrıca İl Göç İdaresi ile Üniversitemiz arasında gerçekleştirilebilecek yeni iş birliği olanakları hakkında istişare edildi.

Prof. Dr. Alma, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Göç, günümüz dünyasında önemli bir konu. Üniversite olarak bu alandaki çalışmalarımızı daha da güçlendirmek ve topluma fayda sağlamak için iş birliğine açığız. İl Göç İdaresi ile gerçekleştirdiğimiz bu görüşme, bu yöndeki adımlarımızı ilerletmek adına önemli bir adım." dedi.

İl Göç İdaresi yetkilileri de Rektör Alma’ya misafirperverliği için teşekkür ederek göçle ilgili ortak projelerin geliştirilmesi konusundaki iş birliğini artırmak adına kararlı olduklarını ifade ettiler.

Ziyaret, başarı dilekleri ve hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 29 نوفمبر 2023

Üniversitemizden "Özgür Filistin’in Yanındayız" Yardım Kampanyasına Destek
Üniversitemiz Caferilik Uygulama ve Araştırma Merkezi (CAMER) tarafından düzenlenen Sa'di-i Şirazi Paneli'nde açılan kitap standındaki satıştan elde edilen gelirler, "Özgür Filistin’in Yanındayız" yardım kampanyasına bağışlandı.