Iğdır Üniversitesi, Yöresel Ürünler ve Mutfak Atölyesi Programında İlgi Odağı Oldu

Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) başkanlığında İl Tarım ve Orman Müdürlüğü katkılarıyla “Iğdır Yöresel Ürünler ve Mutfak Atölyesi” programına düzenlendi.

İlimizde “Iğdır Yöresel Ürünler Ve Mutfak Atölyesi Programı” Düzenlendi

Millet Bahçesi'nde düzenlenen programa Vali Vekili Ömer Said Karakaş, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Ocak, il protokolü ve vatandaşlar katıldı.

Program kapsamında Iğdır’ın coğrafi işaretli ürünleri, kültürel ve gastronomik zenginlikleri mutfak atölyesi çalışmalarıyla tanıtıldı.

Programda kurulan atölye çalışmaları stantlarında yerel ürünlerin tanıtımına ve kullanımına yönelik çeşitli aktiviteler gerçekleştirildi.

Programda stant açan ve yöresel ürünler ile kültürel zenginliklerin tanıtımına katkı sağlayan Üniversitemiz, etkinliğin ilgi odağı oldu.

Program, kayısı yeme yarışmasının ardından protokol üyeleri tarafından sergilenen çalışmaların incelemesiyle sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 27 يونيو 2024

Rektör Alma’dan Belediye Başkanlarına Hayırlı Olsun Ziyareti
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma; Aralık Belediye Başkanı Mustafa Güzelkaya, Karakoyunlu Belediye Başkanı Bayramali Ballı ve Melekli Belediye Başkanı Mücahit Tanık’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.