Iğdır Valisi Ercan Turan, Üniversitemizi Ziyaret Etti

Iğdır Valisi Ercan Turan, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma'yı ziyaret etti. Ziyaret kapsamında üniversitenin çeşitli fakültelerinde incelemelerde bulunan Vali Turan, eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Iğdır Valisi Ercan Turan, Üniversitemizi Ziyaret Etti

Iğdır Valisi Ercan Turan, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’ya iade-i ziyarette bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Vali Turan’a eğitim-öğretim başta olmak üzere Üniversitemizde yürütülen projeler ve AR-GE faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Görüşmede ayrıca şehirdeki eğitim kurumları ile yerel yönetim arasındaki iş birliğini güçlendirmeye yönelik atılacak adınlar ele alındı.

Vali Turan ve Rektör Alma, Üniversitemizin Fakültelerinde İncelemelerde Bulundu

Rektörlük makamındaki görüşmenin ardından Vali Turan ve Rektör Alma, Üniversitemizin fakültelerinde incelemelerde bulundular.

Üniversitemiz bünyesinden yer alan fakültelerdeki sınıfları, laboratuvarları ve diğer tesisleri gezen Vali Turan ve Rektör Alma, görevli akademik personelden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

İncelemeler sırasında öğrencilerle de bir araya gelen Vali Turan, öğrencilerin sorunlarını dinleyerek taleplerini yerinde değerlendirdi.

Ziyaretin ardından açıklamada buluna Rektör Alma; nazik ziyareti, ilgisi ve eğitime olan katkılarından dolayı Vali Turan’a teşekkür etti.

Ziyaret, başarı dilekleri ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 22 ديسمبر 2023

Üniversitemizde “Temel Canva Eğitimi” Verildi
Üniversitemizde Canva Türkiye Eğitim Elçisi Hatice Deniz’in katıldığı ‘’Temel Canva Eğitimi’’ yoğun ilgi gördü.