“İklim, Bilim ve Kadın Çalıştayı”na Üniversitemizden Katılım

İstanbul'da Maltepe Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen “Yerel Yönetimler ve Kadın Liderler Çevre ve Kültür Politikaları: Akademi Buluşması” çalıştayına Üniversitemizden Prof. Dr. Gülbuğ Erol katıldı.

“İklim, Bilim ve Kadın Çalıştayı”na Üniversitemizden Katılım

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Maltepe Üniversitesi iş birliği ile düzenlenen “Yerel Yönetimler ve Kadın Liderler Çevre ve Kültür Politikaları: Akademi Buluşması” İstanbul'da gerçekleşti.

Çalıştaya Üniversitemizi temsilen Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölüm Başkanı ve Organik Tarım İşletmeciliği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gülbuğ Erol katıldı.

“İklim, Bilim ve Kadın” konuları çerçevesinde gerçekleştirilen çalıştayda; “Yeşil Şehirler ve Yeşil Kampüsler”, “İklim Değişikliği ile Mücadele”, “Çağımızda Tarım ve Gıda Güvenliği”, “Enerji Verimliliği ve Yenilenebilir Enerji” konuları ele alındı.

Prof. Dr. Erol, çalıştayda sürdürülebilir tarım, gıda arz güvenliği konularında görüş bildirdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 31 أكتوبر 2023

Iğdır Denetimli Serbestlik Müdürlüğünden Rektör Alma’ya Ziyaret
Iğdır Denetimli Serbestlik Müdürü Fuat Şeran ve beraberindeki heyet, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’ya ziyaret gerçekleştirdi.