"Kaotik Manzara" Sergisi Yoğun İlgi Nedeniyle Bir Hafta Uzatıldı

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü öğretim elemanlarından Uğur Özen'in "Kaotik Manzara" isimli kişisel resim sergisi, yoğun ilgi nedeniyle bir hafta daha uzatıldı.

"Kaotik Manzara" Sergisi Yoğun İlgi Nedeniyle Bir Hafta Uzatıldı

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü öğretim elemanlarından Uğur Özen'in "Kaotik Manzara" isimli kişisel resim sergisi, Hacettepe Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlendi.

Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Turan Erol Sanat Galerisi'nde 19 Temmuz 2024 tarihinde sona ermesi planlanan sergi, yoğun ilgi nedeniyle 26 Temmuz 2024 tarihine kadar uzatıldı.

Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Dr. Metin Munzur, sergiyi ziyaret ederek sanatçı Uğur Özen’i tebrik etti ve şu ifadeleri kullandı:

"Sergide yer alan yapıtlarınıza hayran kalmamak elde değil. Ben ve mensubu olduğum üniversitem için siz ve sizin gibi değerli sanatçıların hem akademik hem de sanatsal gelişimlerine ev sahipliği yapıyor olmak büyük bir zevk. Uygun görürseniz yapıtlarınızdan bir tanesini üniversitemiz Ankara Devlet Konservatuvarı bünyesinde sergilemek ve sanat yapıtı envanterine eklemek isteriz."

Sergiye olan ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Özen ise kendisine gelen talebe şu şekilde yanıt verdi:

"Sanatta yeterlik sürecimi tamamladığım ve köklü bir üniversite olan Hacettepe Üniversitesi adına böyle bir talepte bulunmanız benim için övünç kaynağı bir durum. İlgi ve teveccühünüzden dolayı teşekkür ederim."

Özen, sanat yapıtlarından birisini Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Müdürlüğüne bağışladı.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 24 يوليو 2024

Dünyaca Ünlü Profesör Çetin Kaya Koç, Iğdırlı Gençlerle Milli Teknoloji Hamlesi ve Kriptografi üzerine konuştu
Dünyaca ünlü çalışmaları bulunan Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Çetin Kaya Koç, Iğdır Deneyap Teknoloji Atölyesi ve T3 Vakfı gönüllüleri ile bir araya gelerek "Milli Teknoloji Hamlesi ve Kriptografi" konulu bir söyleşi yaptı.