Ödüllü Öğrencilerimiz,  Sevinçlerini Rektör Alma ile Paylaştılar!

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi tarafından düzenlenen “Sıtkı Davut Koçman 3. Ulusal Resim Yarışmasında” üstün başarı elde eden Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü 2. sınıf öğrencileri Ezgi Dal ve Rozerin Savaş'ı makamında ağırlayarak tebrik etti.

Muğla’dan Ödülle Dönen Öğrencilerimiz, Sevinçlerini Rektör Alma ile Paylaştılar!

Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü 2. sınıf öğrencileri Ezgi Dal ve Rozerin Savaş, geçtiğimiz günlerde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi tarafından düzenlenen “Sıtkı Davut Koçman 3. Ulusal Resim Yarışmasında” dereceye girdi.

Elde edilen bu başarının ardından öğrencilerimiz, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Ocak ve Resim Atölye dersinin yürütücüsü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Sıddık Turan ile birlikte sevinçlerini paylaşmak amacıyla Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’yı ziyaret ettiler.

Ziyaret kapsamında öğrenciler ile bir süre sohbet eden Rektör Alma, öğrencilerimizin yarışma süreci ve eserleri hakkında deneyimlerini dinledi.

Öğrencilerin elde ettikleri başarının Üniversitemiz adına büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirten Rektör Alma, “Ezgi Dal ve Rozerin Savaş’ın bu önemli yarışmada gösterdikleri üstün başarı, Üniversitemizin sanat alanındaki yetkinliğini bir kez daha ortaya koymuştur. Bu başarıda emeği geçen tüm hocalarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Üniversite olarak her zaman öğrencilerimizin yanında olup onların başarılarını desteklemeye devam edeceğiz.” dedi.

Rektör Alma, görüşmenin sonunda ise öğrencilerimizin başarılarının devamını dileyerek Üniversitemizi ulusal ve uluslararası platformlarda en iyi şekilde temsil etmeleri temennisinde bulundu.

Ziyaret, görüşmenin ardından hatıra fotoğrafı çekimi ve belge takdimiyle ile sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 25 يوليو 2024

"Kaotik Manzara" Sergisi Yoğun İlgi Nedeniyle Bir Hafta Uzatıldı
Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü öğretim elemanlarından Uğur Özen'in "Kaotik Manzara" isimli kişisel resim sergisi, yoğun ilgi nedeniyle bir hafta daha uzatıldı.