Öğrencilerimizin Projesi TÜBİTAK 2209 Kapsamında Kabul Edildi

İngiliz Dili ve Edebiyatı son sınıf öğrencileri Gizem Ustaoğlu, Ayşe Var ve Esma Gülel tarafından hazırlanan "Mitik Hikâyelerin Çağdaş Kadın Romancılar Tarafından Yeniden Yazımı" konulu proje, TÜBİTAK 2209 kapsamında kabul edildi.

Öğrencilerimizin Projesi TÜBİTAK 2209 Kapsamında Kabul Edildi

Öğrencilerimiz tarafından hazırlanan "Mitik Hikâyelerin Çağdaş Kadın Romancılar Tarafından Yeniden Yazımı" konulu proje TÜBİTAK tarafından desteğe layık görüldü. Projenin akademik danışmanlığını ise Dr. Öğr. Üyesi Asya Sakine Uçar üstlendi.

Bu kapsamda Üniversitemiz Şehit Bülent Yurtseven Kampüsü 8 Eylül Şehitleri Konferans Salonu’nda projenin ele alındığı bir panel düzenlendi.

Söz konusu panelde projenin sunduğu yeni perspektifler ve analizlere dikkat çeken öğrenciler, bu yeniden yazım sürecinin edebi ve kültürel temsiller üzerindeki etkileri üzerine derinlemesine analizler sunarak katılımcıları bilgilendirdiler.

Panel, yapılan konuşmaların ardından belge takdimi ile sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 27 مايو 2024

Iğdır Üniversitesinde Bilişim Sergisi Düzenlendi
Iğdır Üniversitesi Bilgisayar Teknolojileri Bölümü, Bilgisayar Programcılığı Programı öğrencileri tarafından “Bilişim Sergisi” düzenlendi.