Rektör Alma’dan NobeÜniversitemizde “Doğal Bitkilerden Kozmetik ve İlaç Sektörüne Doğru” Yürüyüş Etkinliği!

Öğrencimiz Cem Kaya, Ferdi Boks Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu Oldu!

Öğrencimiz Cem Kaya, Ferdi Boks Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu Oldu!

Kocaeli’nde düzenlenen U22 Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda Üniversitemizi temsil eden öğrencimiz Cem Kaya, 71 kiloda Türkiye şampiyonu oldu.

U22 Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası, 48 ilden 217 erkek ve 102 kadın sporcunun katılımıyla 3-9 Eylül tarihleri arasında Kocaeli'nde yapıldı.

Üniversitemizi erkekler 71 kiloda temsil eden Cem Kaya, yaptığı başarılı maçların ardından altın madalya kazanarak sıkletinde Türkiye Şampiyonu oldu.​

Öğrencimizin başarısından dolayı tebrik eden Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, "Üniversitemiz sporcusu Cem Kaya’nın Türkiye Boks Şampiyonası’nda aldığı başarılı sonuçlar bizleri çok mutlu etti. Türkiye Boks Şampiyonası'nda gösterdiği olağanüstü performansla şampiyon oldu ve bu büyük başarıyla Üniversitemizi ve Iğdır şehrini gururlandırdı. Bu başarı, yıllarca süren yoğun çalışmanın, disiplinin ve fedakârlığın bir sonucudur. Aynı zamanda ailesinin ve antrenörlerinin desteğinin de bir yansımasıdır. Bu büyük günü mümkün kılan herkese teşekkür ederim. Öğrencimizi bu zaferin ardındaki çalışması ve özverisi için tekrardan tebrik ediyorum ve bu şampiyonluğunuzun sadece bir başlangıç olduğuna inanıyorum.” ifadelerini kullandı.​

 

Basın Yayın 13 سبتمبر 2023
Bu gönderiyi paylaş
Tags

Rektör Alma’dan NobeÜniversitemizde “Doğal Bitkilerden Kozmetik ve İlaç Sektörüne Doğru” Yürüyüş Etkinliği!
Üniversitemiz ile Nahçıvan Devlet Üniversitesi Arasında “Ortak Lisans Programı” Protokolü İmzalandı!
Üniversitemiz ile Nahçıvan Devlet Üniversitesi arasında ‘Coğrafya’ alanında ‘Mevcut Programlar Arası Ortak Lisans Programı’ protokolü imzalandı.