Öğretim Üyelerimizin Araştırmacısı Olduğu TÜBİTAK 1001 Projesi Kabul Edildi

Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Bölümü Öğretim Üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Mesude Figen Dönmez Yeşildağ ve Dr. Öğr. Üyesi Tuba Genç Kesimci’nin araştırmacı olarak yer aldığı, TOVAG 223O155 nolu ve “Ülkemiz Önemli Elma Üretim Merkezlerinde Elma Ağaçlarında Diplodia spp.'nin Yaygınlıkları, Tanılanmaları, Patojenisiteleri ve Biyolojik Mücadelelerinde Endofit Bakteri ve Fungusların Kullanım Olanaklarının Araştırılması” başlıklı proje Türkiye Bilimsel ve Teknik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) desteklenmeye hak kazandı.

Öğretim Üyelerimizin Araştırmacısı Olduğu TÜBİTAK 1001 Projesi Kabul Edildi

TÜBİTAK-TOVAG 2023 yılı 2. dönem 1001 projelerinin bilimsel değerlendirilmesi sonucunda desteklenmeye hak kazanan projenin yürütücülüğünü Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cafer Eken’in yürütücülüğünü üstlendi.

Projenin araştırma ekibinde ise Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Dudu DEMİR ve Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Emre Sevindik yer aldı.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 8 يناير 2024

Rektör Alma,  "Hz. Fatıma'nın (S.A) Kutlu Doğumu Ve Dünya Müslüman Kadınlar Günü" Programına Katıldı
Zehra Ana Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Iğdır İl Temsilcisi tarafından "Hz. Fatıma'nın (s.a) Kutlu Doğumu ve Dünya Müslüman Kadınlar Günü" adlı program düzenlendi.