Rektör Alma’dan NobeÜniversitemizde “Doğal Bitkilerden Kozmetik ve İlaç Sektörüne Doğru” Yürüyüş Etkinliği!

Prof. Dr. Çelik Başkanlığındaki Kazı Çalışmalarına Cumhurbaşkanlığı Desteği!

Güzel Sanatlar Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Bahattin Çelik ve ekibi tarafından Ankara'nın Polatlı ilçesindeki Hacıtuğrul Höyük'te gerçekleştirilecek kazı çalışmaları, Cumhurbaşkanlığınca desteklenecek.

​Güzel Sanatlar Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Bahattin Çelik ve ekibi tarafından Ankara'nın Polatlı ilçesindeki Hacıtuğrul Höyük'te gerçekleştirilecek kazı çalışmaları, Cumhurbaşkanlığınca desteklenecek.

1402 yılında Çubuk Ovası'nda iki Türk hakanının savaştığı ve 30 ila 40 bin kişinin hayatını kaybettiği Ankara Meydan Savaşı'na ilişkin ekibiyle birlikte yürüttüğü kazı çalışmalarıyla ses getiren Güzel Sanatlar Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Bahattin Çelik, şimde de Hacıtuğrul Höyük'te önemli bir çalışmaya imza atacak.

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi bünyesinde  Prof. Dr. Çelik başkanlığındaki bir ekip tarafından Ankara'nın Polatlı ilçesindeki Hacıtuğrul Höyük'te kazı çalışmaları yapılacak.

Kazı çalışmalarına Cumhurbaşkanlığı tarafından da destek verilecek.

Kararname süreçlerinin tamamlanmasının ardından, kazı çalışma programı ve takvimine göre izin işlemleri yürütülecek.


Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 22 أبريل 2024
Bu gönderiyi paylaş
Tags

Rektör Alma’dan NobeÜniversitemizde “Doğal Bitkilerden Kozmetik ve İlaç Sektörüne Doğru” Yürüyüş Etkinliği!
Akademisyenlerimizden Doç. Dr. Selçuk Ekici'nin Projesine TÜBİTAK'tan Destek!
Üniversitemiz Havacılık Yönetimi Bölümü Başkanı Doç. Dr. Selçuk Ekici’nin projesi TÜBİTAK tarafından desteklenmeye layık bulundu.