Rektör Alma, “2. Uluslararası Sürdürülebilir Tarım İçin Teknolojik Yenilikler Konferansı”na Katıldı

Cezayir’de “2. Uluslararası Sürdürülebilir Tarım İçin Teknolojik Yenilikler Konferansı” düzenlendi.

Birçok önemli bilim insanının katıldığı ve katkı sağladığı konferansta Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma da çevrim içi katılarak sunum yaptı.

Konferansı ayrıca Üniversitemiz Salık Bilimleri Dekanı Prof. Dr. Ramazan Erenler yerinde takip etti.

Konferans kapsamında organik tarım, gübreleme, çevre kirliliği, sürdürülebilir tarım, atık su, sulama, gıda, gıda güvenliği, hayvancılık, moleküler araştırmalar, verimlilik, çiftlik hayvanları ve sürdürülebilir tarım yönetimi hakkındaki konularda sunumlar yapıldı.

İki gün boyunca devam eden konferans yapılan paylaşımların ardından sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 11 ديسمبر 2023

Rektör Yardımcısı Çelebi, Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Şiir Dinletisi”ne katıldı
İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından  “Şiir Dinletisi” düzenlendi.