Rektör Alma, Aşağı Çarıkçı Köyü’nde Taziye ve Aşevi’nin Açılış Törenine Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Aşağı Çarıkçı Köyü’nde yapılan Taziye ve Aşevi’nin açılış törenine katıldı.

Iğdır Merkez’e bağlı Aşağı Çarıkçı köyünde Köy Muhtarı Hasip Aktaş ve hayırseverlerin öncülüğünde Taziye ve Aşevi yapıldı.

Dualar eşliğinde hizmete açılan tesisin açılış törenine Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Iğdır Vali Yardımcısı Ömer Said Karakaş, il protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Taziye ve Aşevi’nin Aşağı Çarıkçı Köyü sakinlerine sosyal açıdan önemli katkılar sunacağına dikkat çeken Rektör Alma, tesisin hayırlara vesile olmasını dileyerek emeği geçenlere teşekkür etti.

Tören kapsamında katılımcılar tesisin bahçesine fidan dikti.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 6 نوفمبر 2023

Rektör Alma, COST Çalışma Grubunda Türkiye’yi Temsil Edecek!
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Bilim ve Teknolojide Avrupa İş Birliği (European Cooperation in Science and Technology) kuruluşu tarafından desteklenen projeye çalışma grubu üyesi olarak seçildi.