Rektör Alma'dan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Deveci'ye Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Resul Deveci'yi ziyaret etti.

Kamusal İlişkilerden Sorumlu Rektör Danışmanı Öğr. Gör. Alaattin Yanardağ'ın da hazır bulunduğu ziyarette, kurumlar arası iş birliği kapsamında yapılan ve yapılması planlanan projeler masaya yatırıldı.

Rektör Alma, nazik misafirperverliği için Deveci'ye teşekkür ederken Deveci de Rektör Alma'nın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Görüşme, karşılıklı iyi niyet temennilerinin ardından sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 16 فبراير 2024

Üniversitemizde "Yapay Zekaya Soru Sorma Sanatı: İstem Mühendisliği" Semineri
Üniversitemizde "Yapay Zekaya Soru Sorma Sanatı: İstem Mühendisliği (Prompt Engineering)" konulu eğitim semineri düzenlendi.