Rektör Alma, Dr. Öğr. Üyesi İshak Paçal’a Başarı Belgesi Takdim Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, geçtiğimiz günlerde "MRI Tabanlı Beyin Damar Tıkanıklığının Derin Öğrenme ile Otonom Teşhisi" projesi ile Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) tarafından destek almaya hak kazanan Üniversitemiz Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. İshak Paçal’a başarı belgesi takdim etti.

Rektör Alma, Dr. Öğr. Üyesi İshak Paçal’a Başarı Belgesi Takdim Etti

Ulusal ve uluslararası alanda önemli çalışmalara imza atan Üniversitemiz, bilim ve teknoloji alanındaki başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Bu kapsamda Üniversitemiz Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. İshak Paçal liderliğinde yürütülen "MRI Tabanlı Beyin Damar Tıkanıklığının Derin Öğrenme ile Otonom Teşhisi" projesi, Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) tarafından desteklenmeye hak kazandı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma da başarısının ardından Dr. Öğr. Üyesi İshak Paçal’ı makamında kabul ederek belge takdiminde bulundu.

Paçal’ı tebrik eden Rektör Alma, projenin detayları hakkında bilgi aldı. Ziyarette ayrıca projenin sağlık bilimlerine sunacağı katkı hakkında değerlendirmeler yapıldı.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimi ve başarı dilekleri ile sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 18 أبريل 2024

Rektör Alma, Gençlik ve Spor İl Müdürü Recai Şahin ile Birlikte Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın Kız Öğrenci Yurdu’nu İnceledi
Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Iğdır Gençlik ve Spor İl Müdürü Recai Şahin ile birlikte Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın Kız Öğrenci Yurdu’nda yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Ziyaret kapsamında ayrıca öğrencilerin konaklama ve sosyal olanakları üzerine detaylı değerlendirmeler yapıldı.