Rektör Alma, DSİ Bölge Müdürü Serdar Kotan’a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Kars Devlet Su İşleri (DSİ) Müdürlüğü görevine atanan Serhat Kotan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Rektör Alma, DSİ Bölge Müdürü Serdar Kotan’a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

Söz konusu ziyarette, iki kurum arasındaki iş birliği olanakları ve bölgede gerçekleştirilebilecek ortak projeler değerlendirildi.

Ziyarette konuşan Rektör Alma, Serdar Kotan'ın yeni görevinde başarılar dileyerek DSİ Müdürlüğünün bölge için önemli olan projelere katkı sağlayacağına inandığını belirtti.

Rektör Alma ardından Iğdır Üniversitesi olarak DSİ ile iş birliği içinde olmaktan memnuniyet duyacaklarını da sözlerine ekledi.

Serdar Kotan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek bölgedeki su kaynaklarının verimli kullanımı, su tasarrufu ve su güvenliği gibi konularda Iğdır Üniversitesinin akademik bilgi ve tecrübesinden faydalanmayı hedeflediklerini söyledi.

Kotan ayrıca çevre dostu projelerin hayata geçirilmesi için iş birliğinin önemine vurgu yaptı.

Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesi ve gelecekte yapılacak ortak çalışmaların değerlendirilmesinin ardından sona erdi.

Basın Yayın 4 أغسطس 2023

Öğrencimiz Cem Kaya, Ferdi Boks Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu Oldu!