Rektör Alma, “Dünya Yürüyüş Günü Etkinlikleri”ne Katıldı

“Dünya Yürüyüş Günü” dolayısıyla fiziksel aktivite düzeyini artırmak ve toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla Sağlık Bakanlığı tarafından yürüyüş düzenlendi.

Yürüyüşe Iğdır Valisi Ercan Turan, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, il protokolü ve vatandaşlar katıldı.

Vali Yolu’nda düzenlenen etkinlikte “Sağlıklı beslen kansere karşı dur.” ve “Obeziteye dikkat! Hayatına hareket kat.” gibi çeşitli pankartlar taşıyarak farkındalık oluşturulmaya çalışıldı.

Etkinliğin sona ermesinin ardından katılımcılara ikramlarda bulunuldu.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 9 أكتوبر 2023

Rektör Alma’dan Karakoyunlu Kaymakamı Nurettin Yavuz’a Ziyaret
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, geçtiğimiz günlerde Karakoyunlu Kaymakamlığına atanan Nurettin Yavuz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.