Rektör Alma, "EDEP Toplantısı"na Katıldı

İlimizde, Yeni Dünya Vakfı tarafından “Eğitime Destek Platformu (EDEP) Toplantısı” düzenlendi.

Rektör Alma, “Eğitime Destek Platformu (EDEP) Toplantısı”na Katıldı

Toplantıya Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı İsrafil Kışla, Iğdır Valisi Ercan Turan, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, il protokolü ve kurum amirleri katıldı.

Söz konusu toplantıda ilimizde verilen eğitim seviyesinin yükseltilmesi ve yaşanan aksaklıkların onarılması amacıyla istişarede bulunuldu.

Toplantıya ilişkin değerlendirmede bulunan Rektör Alma, eğitim öğretim sürecinin ilimizin tüm bileşenleriyle koordineli bir şekilde yürütülmesi gerektiğine dikkat çekerek “Bakanlığımızın eğitim politikaları ortak akılla uygulanmalıdır. Ancak bu şekilde eğitimin niteliğini ve niceliğini hep birlikte yükseltebilir, evlatlarımızın geleceği için yaratıcı ve yapıcı çözümler üretebiliriz." dedi.

Toplantı, değerlendirmelerin ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 23 أكتوبر 2023

Türkiye Hentbol Federasyonu MHK Başkanı Hakan Küçükyılmaz, Üniversitemizi Ziyaret Etti
Türkiye Hentbol Federasyonu Merkez Hakem Komitesi Başkanı Hakan Küçükyılmaz, Üniversitemizi ziyaret etti.