Rektör Alma, GSF Dekanı Prof. Dr. Hasan Ocak’a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığına atanan Prof. Dr. Hasan Ocak’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaret kapsamında Güzel Sanatlar Fakültesinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alan Rektör Alma, fakültenin mevcut durumu ve gelecekteki projeleri hakkında istişarede bulundu.

Ziyaretin sonunda Rektör Alma, Prof. Dr. Hasan Ocak’a yeni görevinde başarılar dileyerek Üniversitemizin güzel sanatlar alanında daha da ileriye gitmesi için her türlü desteğin verileceğini ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dekan Ocak ise nazik ziyareti için Rektör Alma’ya teşekkür etti.

Ziyaret, görüşmenin ardından hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 4 يوليو 2024

Serhat Teknopark Bölgesel Ar-Ge Sistemine Yeni Bir Alan Ekledi
Iğdır Üniversitesi Serhat Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici Anonim Şirketi (Serhat Teknopark), Artvin Çoruh Üniversitesinde ek alan açarak faaliyet alanını genişletti. Atılan bu iş birliği adımıyla Üniversitemiz, Teknopark'ın kapasitesini artırmayı ve daha fazla girişimciye destek sağlamak amaçlıyor.