Rektör Alma, Iğdır Baro Başkanı Av. Özgür Kurban Gül’ü Makamında Ağırladı

Iğdır Baro Başkanı Avukat Özgür Kurban Gül, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’ya ziyaret gerçekleştirdi.

Rektör Alma, Iğdır Baro Başkanı Av. Özgür Kurban Gül’ü Makamında Ağırladı

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Baro Başkanı Gül, Iğdır Üniversitenin Iğdır için oldukça önemli bir yere sahip olduğunu ve üniversitenin büyüyüp gelişmesinden duydukları mutluluğu ifade etti.

Rektör Alma ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Iğdır’da kurumlar arasında iyi bir iş birliğinin bulunduğunu ve bu iş birliğinin gerek üniversitenin gerekse şehrin başarıları için önemli bir alt yapı oluşturduğunu söyledi.

Ziyaret, hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından başarı dilekleriyle sona erdi.

Basın Yayın 1 سبتمبر 2023

Iğdır Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Melih Şanlı’dan Rektör Alma’ya Ziyaret
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Iğdır Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Melih Şanlı ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.