Rektör Alma, Kuzey Hukuk Bürosu’na Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, ilimizde yeni açılan Kuzey Hukuk Bürosu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Rektör Alma, Kuzey Hukuk Bürosu’na Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

Kuzey Hukuk Bürosu kurucuları Avukat Özgür Kurban Gül ve Avukat Seda Nur Çiftlik’e hayırlı olsun temennilerini ileten Rektör Alma, iki avukata da çalışmalarında başarılar diledi.

Rektör Alma ayrıca “Bu gün memleketimizde bir işyerinin daha hizmete girmesi dolayısıyla bir araya gelerek sahibi ve çalışanlarının mutluluğunu paylaşıyoruz.  Avukatlar, kişi ya da kurumlar arasında ortaya çıkan anlaşmazlıkların ve sorunların yasalara uygun şekilde, huzur ve güven içinde giderilmesi, adaletin hukuk kuralları çerçevesinde hızla tesis edilmesinde çok önemli roller üstlenen değerli şahsiyetlerdir. Bu bağlamda, hizmete giren Kuzey Avukatlık Bürosu‘nun hayırlı uğurlu olmasını diliyor, Avukat Özgür Kurban Gül ve Avukat Seda Nur Çiftlik’e meslek hayatları boyunca başarılar diliyorum.“ ifadelerini kullandı.

Kuzey Hukuk Bürosu'nun kurucuları ise Rektör Alma'nın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek üniversite ile yapılacak olası işbirliklerinin önemine vurgu yaptılar.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 2 نوفمبر 2023

Prof. Dr. Mehmet Güneş’ten Rektör Alma’ya Kitap Takdimi
Üniversitemiz akademisyenlerinden Prof. Dr. Mehmet Güneş, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’ya kitap takdiminde bulundu.