Rektör Alma, Öğrencilerimiz ile İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Karaağaç Kampüsü Uygulama Oteli’nde düzenlenen iftar yemeğinde öğrencilerimiz ile bir araya geldi.

Rektör Alma, Öğrencilerimiz İle İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Iğdır Üniversitesini Geliştirme Vakfı tarafından Üniversitemizde eğitim alan bursiyer öğrenciler için iftar yemeği verildi.

Yemeğe Iğdır Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, yönetim kurulu üyeleri, akademik ve idari personeller ile öğrenciler katıldı.

Program kapsamında öğrencilerle eğitim durumları, hedefleri ve kültürel zenginlikler hakkında sohbet eden Rektör Alma, öğrencilerin ihtiyaç ve taleplerini de dinledi.

Öğrenciler için daha uygun şartlar ve yeni imkânlar oluşturmaya çalışacaklarını belirten Rektör Alma, ayrıca öğrencilere çok çalışmaları konusunda da tavsiyelerde bulundu.

İftar sofralarının önemine dikkat çeken Rektör Alma, "Ramazan ayı bereketi, rahmeti ve güzellikleri paylaştığımız bir aydır. Üniversitemizde hem inancımızın gereği hem de kültürümüzün bir parçası olan iftar sofralarımızı öğrencilerle paylaşmak istedik. Bu vesileyle özellikle deprem bölgelerimizde olmak üzere mübarek ramazan ayının feyzi ve bereketi ile tekrardan ayağa kalkıp daha mutlu günleri millet olarak yaşayacağımızın düşüncesi içerisinde Ramazan ayımızın mübarek olmasını temenni ediyorum.” ifadeleri kullandı.

İftar programı oruçların açılmasının ardından sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 20 مارس 2024

"18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma" Paneli Düzenlendi
Iğdır Denetimli Serbestlik Müdürlüğünde Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölüm Başkanı Prof. Dr. Cengiz Atlı ile Arş. Gör. Dr. Yasin Ercilsin'in konuşmacı olduğu "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma" paneli düzenlendi.