Rektör Alma, Spor Bilimleri Fakültemizde Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Spor Bilimleri Fakültemizde eğitim gören öğrencilerle sınıf ortamında bir araya geldi.

Oldukça samimi ve sohbet havasında geçen görüşmede Rektör Alma, öğrencilerin yeni akademik yılını kutlayarak başarı dileklerini iletti.

Öğrencilerin çeşitli konulardaki görüş, öneri ve taleplerini de dinleyen Rektör Alma, insanlık değerlerine sahip, ülkesine faydalı, yenilikçi, teknolojiyi yakından takip eden ve vizyon sahibi öğrenciler yetiştirmek adına büyük bir özveriyle çalıştıklarını kaydetti.

Rektör Alma, “Alanında uzman akademik ve idari kadromuz ile tüm hazırlıklarımızı tamamladık ve yeni akademik yıla başlamanın heyecanını yaşıyoruz. Burada aktif ve güzel bir öğrencilik dönemi geçirmeniz bizim en önemli hedefimizdir. Kariyer yolculuğunuzda tüm personellerimizle birlikte sizlerin en büyük destekçisi olacağımızdan hiç şüpheniz olmasın.” dedi.

Basın Yayın 14 أكتوبر 2023

Üniversitemizde Ücretsiz Robotik Kodlama Eğitimleri Başladı
Iğdır Üniversitesi Mekanik Elektronik Robotik Topluluğu (MERT), ücretsiz tasarım, imalat ve kodlama eğitimlerine başladı.